GeoNames Home | Postal Codes | Download / Webservice | About 

GeoNames Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Upgrade me  XML
Forum Index -> General Go to Page: Previous  1, 2, 3 Next 
Author Message
luckyjaca



Joined: 19/10/2012 17:39:22
Messages: 1
Offline

Please upgrade me!

We need to update polish populated places because their are wrongly defined. They are associated to the first-order administrative division, while they should be associated to the third-order adm. div. or even be the fourth-order. I would like to complete these information and correct some mistakes.
My login is luckyjaca.

Jacek Lewandowski
[WWW]
mmigacz



Joined: 19/10/2012 17:43:19
Messages: 1
Offline

Hi,

I would like to correct administration division of the biggest cities in Poland, but I need to be at least at level 2. Could I please be upgraded?

Best regards,
Maciek Migacz
[WWW]
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 3943
Offline

Hi Maciek

I have increased your userlevel.

Best Regards

Marc

[WWW]
emott



Joined: 12/11/2013 05:01:08
Messages: 1
Offline

I am working on a project with some of the older census records and would like to add some historical places like Indian Territory and some towns that have changed names. Would it be possible to upgrade my account so that I could do that.

Thanks
kingsgard



Joined: 17/11/2013 13:59:52
Messages: 1
Offline

Hi,

I have been working on the GeoNames data for a time and trying to add alternate names (mostly German, English and Turkish) and to adjust the coordinates (like 6534791 Ultimo, ...) for a better accuracy. I am also planing to add some missing administrative divisions.

Would you upgrade my user level, so I could update the data?

Best Regards,
Caglar Citir
azerty12



Joined: 20/11/2013 19:22:31
Messages: 1
Offline

thanks
[WWW]
lejuin


[Avatar]

Joined: 03/12/2013 09:39:44
Messages: 1
Offline

Hi,

I wanted to update location of Quito Airport (moved in February, see http://en.wikipedia.org/wiki/Mariscal_Sucre_International_Airport).

But apparently I need level 2 for that. Can you upgrade me please ?

Best
Julien
jonabeer



Joined: 24/10/2013 14:21:09
Messages: 1
Offline

Hi,

I have noticed geonameid 6691029 (Beaumount) has been removed due to a duplicate (3315311). However there is still a record from the hierarchy table pointing at this entry.
Code:
SELECT * 
 FROM  hierarchy 
 WHERE  childid NOT 
 IN (
 SELECT geonameid
 FROM geoname
 );

returns

parentid childid relationtype
------------------------------------------
3315304 6691029

Best regards,
Jonathan
[WWW]
9JANG



Joined: 18/12/2013 05:34:36
Messages: 1
Offline

Hi marc, geonames team

I'd like to request upgrade account for myself and my colleague.

We're trying to refine and improve GeoNames information in Thailand and we can't edit many of the details and alt names. (they're locked for lv 2+) so that the information used for Foursquare localization in my country is more accurate and consistent.

here are our Foursquare profiles:
foursquare.com/mbunyaratavej
foursquare.com/9jang

Please kindly upgrade our GeoNames account (9jang) & my colleague's account manojb.


Best,
Jang
@9JANG
nyakove



Joined: 10/01/2014 12:55:31
Messages: 3
Offline

Hi, everyone!

I am a superuser level 3 from Foursquare, a famous geolocation service. A couple months ago Foursquare was started to use geonames database in his geolocation function. I am from Ukraine, and here is a very bad situation with locations: many info is outdated, some objects are missing, etc.

I try to update and correct info, but my user level is so low to do massive edits. Please, upgrade my account, and I will fix and update ukrainian database shortly.

Thanks and sorry for my poor English
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 3943
Offline

Hi nyakove

For massive updates the best and easiest would be to find the corresponding data from the official authorities. It would be great if you could help us locate this information. Administratrive divisions are often found on the websites of the national statistical office (even boundary information is often found there). Populated places and other features are normally managed by a national mapping agency.

I have received some complaints about your updates. Are you sure your updates to Admin division are correct? You have changed a couple of populated places to admin division. Does it mean those populated places do not exist? Villages and cities are in first place 'populated places', if there is also an admin division then it is a separate feature.

Regards

Marc

[WWW]
nyakove



Joined: 10/01/2014 12:55:31
Messages: 3
Offline

Hi, Marc!

First of all, about changing populated places into admin divisions. I did that only for Kyiv neighborhoods, I was wondered that they was categorized as PPL. You can read about Kyiv subdivisions here: http://en.wikipedia.org/wiki/Subdivisions_of_Kiev

City consists of 10 districts (raions in russian/ukrainian) which corresponds to the ADM2 level, if I correctly understood geonames hierarchy. Every district consist of historical neighborhoods. For example: http://en.wikipedia.org/wiki/Kurenivka, http://en.wikipedia.org/wiki/Pyrohiv etc. This neighborhoods was categorized as PPL, and some of them I have changed into ADM3 or HADM3.

About official data, I will try to find and retrieve this information. In what format should the data be?
nyakove



Joined: 10/01/2014 12:55:31
Messages: 3
Offline

And another question: geonames can use OSM data? In OSM ukrainian data is up to date, and it will be good to use it
ACSI



Joined: 05/11/2013 15:36:12
Messages: 4
Offline

Hi,

Could I please be upgraded as well? I've been recently trying to update a number of population and alternate names records but keep getting locked out.

Thx, Ray (ACSI)
poppap



Joined: 01/02/2014 06:03:04
Messages: 2
Offline

Hi marc,

I would like to request an upgrade as well. There are some edit needs to be done for Thailand such as Prawet.

http://www.geonames.org/6908736/prawet.html

All other districts in Bangkok, Thailand has 'Khet' in front of it.

@poppap
Foursquare SU2
Pobreloko



Joined: 26/02/2014 14:12:45
Messages: 2
Location: Galicia, Spain
Offline

Hi Marc,

Like many others, I come from FourSquare, I'm a lvl2 SuperUser of Spain, where we've got a serious problem with the names. The database uses names of the days of the dictatorship of General Franco (for example, we have a city called Sanxenxo, which remains called on the maps as Sanjenjo), language policies nowadays obsolete and therefore bad.
The Spanish SuperUsers have a Facebook page from which we organize to correct FourSquare, and we could use this upgrade I ask you to do the same in the GeoNames database, so that we could fix the mistakes of Spain in the shortest possible time.
[WWW]
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 3943
Offline

Hi

I have lived in Spain and I am aware that some regions don't like the official Spanish names and don't even consider themselves Spaniards. In the Basque Countries we have an import from the local authorities. I also had meetings with the IGN in Madrid about this topic.

Are you speaking about the city and municipality in Galicia?
http://www.geonames.org/3110610/sanxenxo.html
http://www.geonames.org/6360248/sanxenxo.html

As I understand it the name in Galician is Sanxenxo and in Spanish it is spelled Sanjenjo. It is already correct. What do you want to change here?

Regards

Marc

[WWW]
Pobreloko



Joined: 26/02/2014 14:12:45
Messages: 2
Location: Galicia, Spain
Offline

marc wrote:
Hi

I have lived in Spain and I am aware that some regions don't like the official Spanish names and don't even consider themselves Spaniards. In the Basque Countries we have an import from the local authorities. I also had meetings with the IGN in Madrid about this topic.

Are you speaking about the city and municipality in Galicia?
http://www.geonames.org/3110610/sanxenxo.html
http://www.geonames.org/6360248/sanxenxo.html

As I understand it the name in Galician is Sanxenxo and in Spanish it is spelled Sanjenjo. It is already correct. What do you want to change here?

Regards

Marc 


Sorry, but what you say is not correct. Beyond political ideas and ideologies, place names, at least in Galicia, is always in Galician, including speaking in Spanish. So, Sanxenxo is the correct name in both languages, not Sanjenjo, as you suggest. The same happens at various points in the Galician geography, and that is why what I would like to collaborate.
Here's a link to the legal framework that concerns us: http://www.xunta.es/linguagalega/arquivos/Ref.xral-2.pdf (Artigo 10-1: Os topónimos de Galicia terán como única forma oficial a galega [The names of Galicia will have the only official one in Galician])

Regards

Guzmán
[WWW]
RobIII


[Avatar]
Joined: 25/06/2014 03:05:47
Messages: 26
Location: Netherlands
Offline

Please upgrade me;

I'm trying to fix entries like http://www.geonames.org/maps/google_11.547_43.159.html
where the name contains non-ASCII chars (the hyphen in this case should be a 'minus').
or http://www.geonames.org/maps/google_41.622_2.69.html where the "·" should be a space.
[WWW]
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 3943
Offline

Hi Rob

I have increased your userlevel.

Best Regards

Marc

[WWW]
 
Forum Index -> General Go to Page: Previous  1, 2, 3 Next 
Go to:   
Powered by JForum 2.1.5 © JForum Team