GeoNames Home | Postal Codes | Download / Webservice | About 

GeoNames Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Continent code  XML
Forum Index -> FAQ - frequently asked questions
Author Message
Sam



Joined: 05/03/2008 06:58:28
Messages: 28
Offline

Is there any other file of getting continent code other than readme.txt?
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 3993
Offline

I have added the field continentCode to the xml response. You can now use the search web service with the featureCode 'CONT' :

http://ws.geonames.org/search?q=cont&featureCode=CONT&style=full

Marc

[WWW]
Sam



Joined: 05/03/2008 06:58:28
Messages: 28
Offline

Is there any data dump which gives me this codes?
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 3993
Offline

What's wrong with the readme and the xml file?

Marc

[WWW]
Sam



Joined: 05/03/2008 06:58:28
Messages: 28
Offline

thanks marc.

I am working on loading geoname records and i am using algorithm to load this records using data dump.
So i was looking out for text file.
but i can make one of the above mention thing as well.
Sam



Joined: 05/03/2008 06:58:28
Messages: 28
Offline

also i found continent record being inserted into geoname CountryInfo.txt .
That is Antartica record.
wasem_aslam



Joined: 04/04/2008 19:05:08
Messages: 8
Offline

Hello Sam
i think you also working on dump file.And loading it.Where you are loading it mean in database? I am also working on to read the dump file and creating relationship between places like parent child Hierarchy "part of".What you are going to do?May be your work will help me?
Thanks
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 3993
Offline

The ISO standards body has assigned the country code AQ to Antarctica. The continent Antarctica includes the country codes AQ,GS,HM,TF,BV, IO.

Marc

[WWW]
 
Forum Index -> FAQ - frequently asked questions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.5 © JForum Team