GeoNames Home | Postal Codes | Download / Webservice | About 

GeoNames Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
putting username={my username} in url but still getting "user does not exist"  XML
Forum Index -> General
Author Message
geodisy



Joined: 27/02/2019 00:12:09
Messages: 1
Offline

I've registered and gone back to finish the registration, getting the "You are now logged in and can update placenames," message, but I still can't access the api with my own credentials. I still get the "user does not exists" error message when including my username in the url of a search. The demo account works, other than already having used up its credits for the day.

Thanks,
Paul
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 4183
Offline

Hi Paul

We had some performance issues due to overload and had to change the config two days ago. This means at the moment it takes longer for all server to sync new accounts.
I think your account should now be visible on all servers.
I am sorry for the inconvenience.

Best Regards

Marc

[WWW]
suchithm



Joined: 01/03/2019 08:35:08
Messages: 1
Offline

Even i'm facing the same issue -"user doesn't exists " , enabled web service options also
hiroki



Joined: 04/03/2019 14:35:16
Messages: 1
Offline

Same here. I registered 28 hours ago, and still get the same error.
401 Unauthorized, with the message "user does not exist".
 
Forum Index -> General
Go to:   
Powered by JForum 2.1.5 © JForum Team