GeoNames Home | Postal Codes | Download / Webservice | About 

GeoNames Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
experiencing "invalid user" with error 401 ??  XML
Forum Index -> General
Author Message
raf



Joined: 14/05/2007 12:33:47
Messages: 10
Offline

hello,
for the query :

http://api.geonames.org/findNearbyJSON?lat=63.09462252267648&lng=21.63482666015625&username=raf

i got the response :

{"status":{"message":"invalid user","value":10}}

did i hit any quota ? can i check this somewhere ? is ther something i must do ?

regards
raphael.
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 4183
Offline

Hi raf

We had some performance issues due to overload and had to change the config two days ago. This means at the moment it takes longer for all server to sync new accounts.
I think your account should now be visible on all servers.
I am sorry for the inconvenience.

Best Regards

Marc

[WWW]
raf



Joined: 14/05/2007 12:33:47
Messages: 10
Offline

hi marc,
indded it s working now

thx for your great service !!!

regards
raphael
ilpizzo84



Joined: 02/05/2019 19:41:26
Messages: 1
Offline

Hi,
I have the same problem. I created an account a couple of hours ago, and I still get the "Status code 401" error when I try to use the API. What do I have to do?

Best regards,
Leonardo
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 4183
Offline

There was an issue with the sync between some servers.
This has been resolved and it should work now.
Sorry for the inconvenience.

[WWW]
13rpsingh



Joined: 31/08/2019 09:19:25
Messages: 1
Offline

Hi,
I have the same problem. I created an account a couple of hours ago, and I still get the "Status code 401" error when I try to use the API. What do I have to do?

Best regards,
RP SINGH
 
Forum Index -> General
Go to:   
Powered by JForum 2.1.5 © JForum Team