GeoNames Home | Postal Codes | Download / Webservice | About 

GeoNames Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Taipei, Taiwan  XML
Forum Index -> Administrative Divisions
Author Message
holland25



Joined: 06/10/2014 21:16:38
Messages: 10
Offline

Hey guys! So, there is an issue with the capital of Taiwan. Its ISO is TPE and the GeoNames code too. But it comes back with the outdated TW.03.TPE code. I tried updating the hierarchy but couldn't. It didn't change. The ADM should be: Adm1: Taiwan (04), Adm2: Taipei (TPE). Can anyone fix it? Thanks in advance
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 3970
Offline

Hi

Where do you get TW.03.TPE ?

It looks ok here:
http://www.geonames.org/1668338/taipei.html

Best Regards

Marc

[WWW]
holland25



Joined: 06/10/2014 21:16:38
Messages: 10
Offline

Hello Marc! That's the 2nd order adm division. I'm talking about the city of Taipei, which should be in that division. This one:

http://www.geonames.org/search.html?q=Taipei&country=TW
http://www.geonames.org/maps/google_25.048_121.532.html
holland25



Joined: 06/10/2014 21:16:38
Messages: 10
Offline

The capital, I mean

Taiwan, Taipei
TW.03.TPE capital of a political entity
population 7,871,900

Should be Taipei City (Adm1: Taiwan (04), Adm2: Taipei City (TPE)
holland25



Joined: 06/10/2014 21:16:38
Messages: 10
Offline

Thank you for a prompt fix! Have a nice day
 
Forum Index -> Administrative Divisions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.5 © JForum Team