GeoNames Home | Postal Codes | Download / Webservice | About 

GeoNames Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
User Permission Level  XML
Forum Index -> FAQ - frequently asked questions
Author Message
sswainheart



Joined: 08/02/2011 00:05:52
Messages: 2
Offline

It says I have permission level 1 but need permission level 2 or higher to change some mongolian cities. I've been trying to update some names that off for english/international version and updating populations to more current information. My brother is in the peace corps over there in Mongolia and was using information since he knows the language etc to update and fix some common mistakes.
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 4077
Online

Sammy

First of all thanks for fixing errors created by some vandals.

At the other hand we have the impression you make part of this group of gamers who try to get an advantage in their game with vandalizing our database. As a consequence we have been forced to disable your account.

Regards

Marc

[WWW]
sswainheart



Joined: 08/02/2011 00:05:52
Messages: 2
Offline

Yea no problem. Sorry was doing some testing to see if it was true before I started fixing the problems. By no means do I mean to hurt you all.

I understand though. Good luck!
 
Forum Index -> FAQ - frequently asked questions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.5 © JForum Team