GeoNames Home | Postal Codes | Download / Webservice | About 

GeoNames Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Error while saving: your user level is not sufficient for this insert  XML
Forum Index -> FAQ - frequently asked questions Go to Page: Previous  1, 2
Author Message
tomakukoc



Joined: 26/11/2017 15:36:18
Messages: 4
Offline

Hi I wanted to change data for Sljeme in Croatia, near Zagreb. It is not a mountain, it is mountain top or a highest peak of Medvednica mountain Also it is not in Virovitičko-Podravska županija (county). It is on the border of Grad Zagreb county (it is a city and a county) and Krapinsko-zagorska županija (county). So, I guess I don't have administrative rights to change it although I registered.
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 4104
Offline

Thanks for reporting. I have changed it.

Marc

[WWW]
tomakukoc



Joined: 26/11/2017 15:36:18
Messages: 4
Offline

marc wrote:
Thanks for reporting. I have changed it.

Marc 


Thank you for the fast reaction.
I see now it says Zagrebačka. This should be Zagrebačka županija or county. But it is not Zagrebačka county. It is Grad Zagreb - City of Zagreb (county). Maybe it is a bit confusing but those are two different counties.
tomakukoc



Joined: 26/11/2017 15:36:18
Messages: 4
Offline

Please change Sljeme peak (in Croatia) from Zagrebačka county to City of Zagreb county.
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 4104
Offline

I thought I had already done it, but somehow I didn't.
Thanks for the reminder.
Now I really did.

Marc

[WWW]
tomakukoc



Joined: 26/11/2017 15:36:18
Messages: 4
Offline

marc wrote:
I thought I had already done it, but somehow I didn't.
Thanks for the reminder.
Now I really did.

Marc 


And you did. Good job! Thank you.
ilamak



Joined: 29/03/2018 05:58:52
Messages: 2
Offline

Hello,

I would like to correct the russian name for Irkutsk, but I can't of userlevel.
So, please delete wrong ru name "Иркуцк", where is already correct one ru: "Иркутск"

http://www.geonames.org/2023469/irkutsk.html

Thanks
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 4104
Offline

ilamak wrote:
Hello,

I would like to correct the russian name for Irkutsk, but I can't of userlevel.
So, please delete wrong ru name "Иркуцк", where is already correct one ru: "Иркутск"

http://www.geonames.org/2023469/irkutsk.html

Thanks 


done, thanks.

Marc

[WWW]
ilamak



Joined: 29/03/2018 05:58:52
Messages: 2
Offline

marc wrote:

ilamak wrote:
Hello,

I would like to correct the russian name for Irkutsk, but I can't of userlevel.
So, please delete wrong ru name "Иркуцк", where is already correct one ru: "Иркутск"

http://www.geonames.org/2023469/irkutsk.html

Thanks 


done, thanks.

Marc 


Thanks! How often cities15000.txt dump builds?
I'm getting this dump, and still
Irkuck,IKT,Ircutia,Irkoetsk,Irkotsk,Irkoutsk,Irkuck,Irkutk,Irkuts'k,Irkutsc,Irkutsk,Irkutska,Irkutskaj,Irkutskas,Irkutszk,Irkuțk,Irkùck,ayrktsk,ayrkwtsk,ileukucheukeu,irakutska,irukutsuku,xir khut skh,yi er ku ci ke,İrkutsk,Ιρκούτσκ,Іркутськ,Горад Іркуцк,Иркутск,Иркутскай,Иркуцк,Эрхүү хот,Эрхүү 


Is it okay? I'm using django-cities-light, and it still gets Иркуцк. Probably, this lib can't parse it correct.
qawsplok



Joined: 13/04/2018 14:25:13
Messages: 1
Offline

Hi!

I would like to set the Italian alternate name "Scalinata della Trinità dei Monti" of "Spanish Steps" as preferred name, but I'm getting an error saying I'm not allowed to do that.
Could you help me?

Thanks!
Jul13nT



Joined: 03/08/2018 11:31:19
Messages: 1
Offline

Hi,

I changed an alternate name for the country "Saint Vincent and the Grenadines " in french. To do this I had to rename one of the two translations which was incorrect. Now it's name is "Saint-Vincent-et-les Grenadines_dupl", and the preferred name is "Saint-Vincent-et-les-Grenadines". Can someone delete the "dupl" one ? Or give me the appropriate rights to do so.


Thanks.
kozlice



Joined: 14/11/2018 00:45:58
Messages: 1
Offline

Yet another entity is locked for editing to userlevel1:

http://www.geonames.org/8505053/vostochnoe-degunino.html

I've managed to add link to Wikipedia, but couldn't fix the error: it's not a PPLA of any level in a region, it's a district in Moscow (PPLX, then?) – see https://en.wikipedia.org/wiki/Vostochnoye_Degunino_District (coordinates & population match, so it's not a name collision)
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 4104
Offline

thanks a lot.

I have changed the adm1 to Moscow, added the adm2 and adm3 and changed the featurecode to ADM3 as we have this corresponding adm3:
http://www.geonames.org/9881972/vostochnoye-degunino-district.html

Best Regards

Marc

[WWW]
cnash



Joined: 21/11/2018 14:30:30
Messages: 2
Offline

Same issue here. I only have user level 1, and cannot update the name of the following:

https://www.geonames.org/1268159/kanchipuram.html

Currently (incorrectly) it is: Kānchipuram

it should be updated to the correct, regularly used English spelling, which is: Kanchipuram

https://en.wikipedia.org/wiki/Kanchipuram

Can someone help me with this? Thanks!
 
Forum Index -> FAQ - frequently asked questions Go to Page: Previous  1, 2
Go to:   
Powered by JForum 2.1.5 © JForum Team