GeoNames Home | Postal Codes | Download / Webservice | About 

GeoNames Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Multiple countries for the same feature?  XML
Forum Index -> FAQ - frequently asked questions
Author Message
alpenrouten.de



Joined: 07/01/2010 23:49:16
Messages: 5
Location: Germany
Offline

There are a few features that belong to two or more countries (mountain passes at country borders in my special case).

Since the country is automatically assigned and it is not possible to assign two countries to the same feature, obviously the only (and IMHO worst) solution seems to be a duplicate entry – or is there a better alternative?

btw: The same problem occurs with other administrative borders.


best regards,
Andreas
[WWW]
marc



Joined: 08/12/2005 07:39:47
Messages: 3993
Offline

Andreas

There is a field in the database to add additional countrycodes as comma separated list of iso two char country codes.
Today I made the field editable with the user interface.
Ex: http://www.geonames.org/2659347/bodensee.html

Best

Marc

[WWW]
alpenrouten.de



Joined: 07/01/2010 23:49:16
Messages: 5
Location: Germany
Offline

marc wrote:

There is a field in the database to add additional countrycodes as comma separated list of iso two char country codes.
Today I made the field editable with the user interface.
 


Wow, that was quick

Thank you,
Andreas
[WWW]
 
Forum Index -> FAQ - frequently asked questions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.5 © JForum Team